Известие

Collapse
No announcement yet.

Извинете ме за тъпият въпрос........

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз знам за 2 отделни случая с пунто 1.1 със суха пръчка. Търпят горките

Comment

Аз от тоя дето си взех тс,при огледа пръчката беше суха като сахарската пустиня И ми вика проверявам я през ден
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

трябва да си мн романтичен, щом въпреки това си взел.
        sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
          Аз като си купих първата кола, даже не знаех как да ползвам компресора на бензиностанцията да си напомпа гумите, и така карах бая месеци понеже не исках да се излагам и да питам Ни масло знаех да проверя, ни антифриз До като накрая реших че е опасно да карам без да знам колко ми е налягането в гумите, то пък беше и момиче на въпросната бензиностанция, та филми За това ако ме пита някой за елементарни неща, не му се смея а му обяснявам подробно и внимателно, щото като знам аз какъв кавал съм бил
          и сега си кавал - само те цитирам
          Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
          Peugeout 2.2 HDI 133+++
          Alfa 159 +++ next

Comment

Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
            и сега си кавал - само те цитирам

Само ще ти кажа,че човек който е надживял себе си и си е надвил на масрава може да иронизирва сам себе си,а такива като теб които са бият в гърдите и се правят на гУрУта и раздават акъли те има още доста да се учат в живота.

За да не съм офф,към колегата който е пуснал темата,искам да му кажа че ако има книжка към колата там е показано на снимка основните неща кое къде е.Аз бих ти обяснил с удоволствие,както и други колеги,но има и такива които ще те чукнат по носа и щи кажат колко си гламав.
            SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Сори за спама но се спуках от смях

Comment

Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
                аз карах едно рено19 5-6 години, без да се сетя, че в тая машинка требе и масло да се сипва......

на морето съм и говоря по тел. със сина ми и той пита как е маслото. бъркам със щеката-сухаааа......
                питам на бензиностанцията какво се налива на рендета , той ми изнася кратък курс по химия и ми дава 2-3 шишета някакво бг , колкото дА се прибера.
                така го и продадох рендето с това масло. ама беше пушка.

преди това търкалях 10 години трабантутляк и нямах никакви такива навици.
                ама алфонсо сега го глезя
                Е то на трабаня маслото му си го доливал барабар с тунджата

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                Само ще ти кажа,че човек който е надживял себе си и си е надвил на масрава може да иронизирва сам себе си,а такива като теб които са бият в гърдите и се правят на гУрУта и раздават акъли те има още доста да се учат в живота.

За да не съм офф,към колегата който е пуснал темата,искам да му кажа че ако има книжка към колата там е показано на снимка основните неща кое къде е.Аз бих ти обяснил с удоволствие,както и други колеги,но има и такива които ще те чукнат по носа и щи кажат колко си гламав.
                Виж ся, има една приказка, че човек се учи докато е прост...
                Кат си помислиш, че цял живот уча, бати и тъпанара ша дода
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                X